eur:
394.95
usd:
363.47
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Lisszabon, 2018. május 12.Siklósi Őrs, az AWS zenekar énekese előadja a Viszlát nyár című dalukat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében Lisszabonban 2018. május 12-én. A nemzetközi döntőben 26 produkció verseng a győzelemért. (MTI/EPA/José Sena Goulao)
Nyitókép: JOSÉ SENA GOULAO

Újabb részletek a fiatal magyar sztár haláláról

Siklósi Örs tragikusan fiatalon, 29 éves korában hunyt el. Az AWS frontemberének halála sokaknak okozott megrázkódtatást az országban. Az énekes testvére most nyilatkozott öccse halálának körülményeiről.

Száz beteg közül mintegy nyolcvan kigyógyul a leukémiából, így reménykedtünk, hogy Örs nem a húsz közé tartozik majd - nyilatkozta Siklósi Máté a Best magazinnak.

Mint mondta, júliusban diagnosztizálták öccsénél a betegséget.

Örs átesett egy transzplantáción is, a testvérem adott neki sejtet, jobban lett, de állítólag

végül az immunrendszere fellázadt a kezelések ellen

– mondta el a magazinnak Máté.

Hozzátette, elmondhatatlan fájdalom a család számára Örs elvesztése, de keresztény hitük segíti őket átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×