eur:
370.97
usd:
344.70
bux:
46850.16
2023. június 2. péntek Anita, Kármen

A Süsü új részeiről beszélt Csukás István

Csukás István már írja az új sorozat 13 epizódjának forgatókönyvét. A részletekről az író beszélt az InfoRádióban.

A 13 új részben Süsü fia, Süsüke (akit már a második sorozatban megismerhetett a közönség), valamint a királyfi utóda, a kiskirályfi közös vándorútra indul, és

olyannyira elkóborolnak, hogy még a világűrbe is kijutnak.

A készülő bábfilmről Csukás István író az InfoRádióban elmondta: Süsüke és kiskirályfi úgy érzi, már elég nagy ahhoz, hogy világot lásson - a világűrből is. A világot ebben a harmadik sorozatban már a gyerekek szemével látjuk. "Ez így egy szép trilógia, a története nemzedékről nemzedékre játszódik" - mondta Csukás István.

Az író karácsonyra adta le a vázlatokat, szinopszisokat a Magyar Televíziónak, és ez alapján elfogadták, zajlik a szerződéskötés. Csukás István már karácsony után nekiállt a forgatókönyvek megírásának.

"Az első Süsü 9, a második sorozat 13 részből állt, és a Süsüke világot lát is 13 epizódos lesz, hogy minden hónapban egy-egy a képernyőre kerülhessen" - mondta el az író. Azt is elárulta, hogy

sem a zene, sem a bábok, sem a szereplők nem változtak, és Süsü hangját továbbra is Bodrogi Gyula fogja adni.

"Csak vele tudom elképzelni Süsüt, és talán a nézők is így vannak ezzel" - mosolygott Csukás István. Azt még nem lehet tudni, mikor kerülhet képernyőre a sorozat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Az amerikai képviselőház szerdán késő este megszavazta az adósságplafon felfüggesztéséről szóló törvényjavaslatot, és ezzel a szenátus elé terjesztette azt. A lépés óvatos optimizmust hozott a piacokra, az ázsiai tőzsdék jellemzően emelkedtek, és az európai börzéken is mérsékelt emelkedés látszott, és az USA-ban is javult a hangulat. A hazai részvénypiacon a magyar kormány tegnap este bejelentett lépéseire reagált a magyar tőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×