eur:
389.71
usd:
363.92
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Zih Zsolt

Újra kórházba került Törőcsik Mari

Rövidebb időre kórházba került Törőcsik Mari, de most immun- és vitaminterápiára feküdt be - írta a Bors.

"Sokan aggódunk érte, de szerencsére ő jól akar lenni, ezért veti alá magát mindennek, amitől erőre kaphat. Úgy tudom, immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba, hogy felerősítsék. Ilyenkor ellenőrzik az egészségi állapotát is. Annyit tudok, Mari fél, hogy egyszer benntartják" - mondta a lapnak egy informátor.

Jordán Tamás meglátogatta a Nemzet színészét.

'Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen" – mondta a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója.

Törőcsik Marit januárban en­gedték ki a kórházból, azóta állítólag csak egyszer kellett pár napra újra befeküdnie. Június 17-én avatták Velem díszpolgárává, úgy tudni, akkor az autóban ha­zafelé komoly rohamot kapott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×