eur:
395.21
usd:
370.95
bux:
65130.91
2024. április 19. péntek Emma
Kifúrják Pokorny Lia koponyáját

Kifúrják Pokorny Lia koponyáját

Arc-homloküreg-műtét vár Pokorny Liára.

Pokorny Lia olyan színdarabra ké­szül, amilyen legjobb tudomása szerint még nem volt Magyarországon. Majd hozzáteszi, hogy egy komoly műtét is vár rá - írja a Bors.

Lyukat fúrnak a homlokomba – mondta a színművész. 

Ez egy arc-homloküreg-műtét, FESS-nek hívják. Rossz ál­lapotban van az orr- és a homloküregem, szteroidos spray-ket használok. Nem maradhat így, ki kell tágítani, tisztítani ezt a részt. Hamarosan műtenek, remélem, az október 6-i premieren nem lesznek lila karikák a szemem alatt - tette hozzá.

Azért különleges Duncan Macmillan monodrámája, a Dolgok, amikért érdemes élni, mert Pokorny Lia bevonja a közönséget és improvizál. Szükségem van rájuk, hogy el tudjam mesélni a történetet, mely szerint kislányként elkezdtem írni egy listát azokról a dolgokról, amikért érdemes élni, hogy megmentsem az édesanyámat – magyarázza Lia. –

A nézők a jelenlétükkel segítenek, kicsit olyan, mint egy csoportterápia.

Felkavarnak a próbák, hol sírok, hol nevetek. Olyan katartikus élmény, vallomás három centire a néző orrától.

Meghökkentő ennyire kö­zelről látni egy darabot, amiből sugárzik a boldogság utáni vágy, az élni akarás.

Hálás vagyok a darabért, hogy játszhatom, hogy megélhetem.

Sosem volt még részem ilyen katartikus élményben. Mióta dolgozom rajta, mást is észreveszek az életből. Tudom élvezni a mamuszom melegét, a hajnali csendet, amikor csak néhány pillanat választ el attól, hogy induljon a nap. A hétköznapi csodákért érdemes élni.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×