eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Különjáratokat indít a BKK a Múzeumok éjszakáján

Ismét különjáratokat indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton a Múzeumok éjszakáján, a járatok 18 órától vasárnap hajnal fél háromig közlekednek.

A BKK szerdai közleménye szerint a tavalyihoz képest eggyel több, hét útvonalon indít járatokat a BKK, és késő este a szokásosnál kétszer sűrűbben, 5 percenként jár majd a kisföldalatti, de az éjszakai buszok is gyakrabban közlekednek a forgalmasabb vonalakon, így a 907-es, a 908-as, a 914 és 914A, a 923-as és 934-es vonalakon.

A múzeumbuszok a Nyugati pályaudvar és a Róbert Károly körút, a Deák Ferenc tér és a Széll Kálmán tér, a Deák Ferenc tér és a Városliget érintésével a Népliget, a Ludwig Múzeum és Budatétény vasútállomás, a Nyugati pályaudvar és a Kolostor utca, a Széll Kálmán tér és a budai Vár, valamint a Deák Ferenc tér és a Bajor Gizi Színészmúzeum között közlekednek.

A múzeumi buszokat a rendezvényre érvényes karszalaggal lehet csak igénybe venni, ezt a BKK több jegypénztárában is meg lehet vásárolni.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×