eur:
388.47
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Áprilisban jön a Pet Shop Boys új albuma

Április 1-jén jelenik meg minden idők egyik legsikeresebb popduója, a brit Pet Shop Boys új stúdióalbuma.

A Super című korongnak az együttes legutóbbi, 2013-as Electric című albumán is közreműködő Stuart Price a producere. A lemezen Neil Tennant és Chris Lowe 12 új, Londonban és Berlinben született szerzeménye sorakozik.

A páros a londoni Királyi Operaházban fogja népszerűsíteni sorrendben 13. stúdióalbumát Inner Sanctum című műsorával július 20-án, 21-én, 22-én és 23-án. A tervező Es Devlin és a koreográfus Lynne Page által megálmodott estek lesznek idén a Pet Shop Boys egyedüli nagy-britanniai koncertjei.

Az énekes és dalszövegíró Neil Tennant és a zenéért felelős Chris Lowe elektronikus popzenekarához olyan slágerek köthetők, mint a West End Girls, az It's A Sin vagy a Go West. A duó 1981-ben kezdte pályafutását, azóta több tízmillió eladott hanghordozó és számos díj fűződik a nevéhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×