eur:
394.24
usd:
369.64
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Adele öt év kihagyás után turnézni indul új albumával

Adele öt év kihagyás után jövőre ismét turnéra indul: a brit énekesnő számos európai helyszínen fogja népszerűsíteni rekorddöntő, 25 című új albumát.

A koncertsorozat február 29-én kezdődik az észak-írországi Belfastban.

Adele korábban azt mondta, hogy magányosnak érzi magát turné közben. A 27 éves előadó azonban most egy Facebook-videóban örvendeztette meg rajongóit a hírrel, amely szerint 2011 óta először turnéra indul.

Mint fogalmazott: "megkönnyebbültem, hogy végre elmondhatom nektek, hogy természetesen útra kelek és alig várom, hogy mindnyájatokkal találkozzam".

A Nielsen Music piackutató cég szerint a 25 című korongból rekordot jelentő 2,4 millió példány fogyott az Egyesült Államokban a megjelenését követő első négy napban, míg Nagy-Britanniában 737 ezer példányt kapkodtak szét a rajongók az első héten. Az albumról származó első kislemez, a Hello, az Atlanti-óceán mindkét oldalán sláger lett.

A magasba szökellő eladási adatok egyik oka, hogy a lemezt nem lehet meghallgatni internetes zeneszolgáltatókon, csak CD-n vagy letöltve lehet megvásárolni.

Az amerikai székhelyű Pandora online rádió azonban a héten jelentette be, hogy a korong összes dalát játssza.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×