eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Balesetben elhunyt Huszár Zsolt színész

Huszár Zsolt, az Új Színház társulatának színésze volt az a biciklista, akit ma hajnalban a Károly körúton elütött a 41-es villamos. Az értesülést a hvg.hu-nak az Új Színház megerősítette.

Szombat hajnalban egy negyvenéves kerékpározó férfit gázolt halálra a 41-es villamos Budapesten a Dohány utca és a Károly körút találkozásánál, ám ekkor a férfi kiléte még nem volt ismert.

A rendőrség ekkor még nem tudott tájékoztatást adni a baleset körülményeiről, azt azonban elmondták, a kerékpározó a helyszínen életét vesztette.

Huszár Zsolt 1995 és 2000 között a Krétakör társulat tagja volt, miközben Kecskeméten és Debrecenben is játszott, végül a tatabányai színház után a budapesti Új Színház társulatához került 2003-ban.

Pályafutása során több filmben is, így Szabadság, szerelem című moziban is szerepelt, míg színpadon többek között volt Rómeó a Rómeó és Júliában, Jago az Othellóban, Cipolla a Márió és a varázslóban, jelenleg is több darabban játszott vezető szerepeket.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×