eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bookline-sikerlista havonta

Havonta közzéteszi mostantól a Bookline a legjobban fogyó könyvek listáját. Starcz Ákos vezérigazgató elmondta, a lista különlegessége, hogy az internetes könyváruház adatait nem torzítják akciók, illetve kiadói érdekek miatti extra eladások.

A jövőben havonta közzéteszi Magyarország könyvsikerlistáját a Bookline.hu. Magyarország legnagyobb online könyváruházának vezérigazgatója, Starcz Ákos közölte: a lista a Bookline.hu adatbázisai, valamint az eladott példányszámok alapján automatikusan készül, így reprezentatív módon tükrözi az országos eladásokat.

A rendszer figyelmen kívül hagyja a kiadói és egyéb akciókat, kedvezményeket, valamint a tankönyv-, és nagykereskedelmi rendeléseket.

A szeptemberben megjelent könyvek közül a legnagyobb sikert Ken Follett Titánok harca, illetve Rita Monaldi és Francesco Sorti hét részesre tervezett sorozatának harmadik, Veritas című kötete könyvelhette el. A további három helyen magyar kötet áll; Moldova György Harcolj vagy menekülj, Hahner Péter 100 történelmi tévhit és Spiró György Tavaszi Tárlat című könyve.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×