eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ma van a magyar dal napja

Az eseményt már harmadszor tartják meg, Budapest mellett tíz vidéki településen összesen 33 színpadon. A Presser Gábor által megálmodott rendezvény fő célja, hogy az ismert fellépők mellett helyi előadók, tehetségek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítson. A legtöbb program ingyenes.

A fővárosban a többi között a Millenáris Fogadóban, a Budapest Jazz Clubban, a Hungexpón, a Budavári Művelődési Házban, a Gödör Klubban és a Vígszínházban lesznek programok. Egerben, a magyar dal fővárosában hét helyszínen több mint harminc előadó lép fel, köztük Presser Gábor és barátai. Vidéken Győr, Mosonmagyaróvár, Szombathely, Debrecen, Szentendre, Salgótarján és Zalaegerszeg is bekapcsolódik a magyar dal napjába. Tavaly országszerte 25 helyszínen mintegy 45 ezren látogattak el a programokra.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×