eur:
389.39
usd:
363.55
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ezt ünnepli Presser Gábor a Magyar dal napján

A népdaloktól kezdve egészen a rockig minden magyar zenét ünnepelnek az előadók, valamint a közönség szeptember 12-én, a Magyar dal napján - mondta az InfoRádiónak adott interjújában Presser Gábor zeneszerző, a rendezvény ötletgazdája.

A Magyar dal napján mindent ünneplünk, a népdalokat, műdalokat, kuplékat, operettdalokat, beatzene kezdetét és a mai dalokat egyaránt - közölte az InfoRádióval Presser Gábor.

A szeptember 12-i rendezvény ötletgazdája

kiemelte: nagy öröm számára, hogy az emberek még kíváncsiak a magyar dalokra, miközben azok egyre jobban kiszorulnak a médiából.

A zeneszerző szerint sokat tanultak a tavalyi rendezvényből, és majd jövőre is fel tudjuk használni az idén szerzett tapasztalatokat. A rendezvény sikerét a résztvevők odaadása, tapasztalata is segíti - tette hozzá.

A szeptember 12-i a legszínesebb és legteljesebb nap lesz - vélekedett Presser Gábor. Kiemelte azt is: a legtöbb koncerthelyszín ingyenes, de ahol jegyet kell venni, az sem lesz drága, 300 és 600 forintért már meg lehet hallgatni a zenekarokat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×