eur:
389.74
usd:
365.14
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Megoperálták a U2 frontemberét

Sürgős operáción esett át Bono, miután a világkörüli turnéra készülő U2 frontembere súlyos hátsérülést szenvedett.

"Bono egy müncheni kórházban esett át az idegsebészeti beavatkozáson pénteken" - tudatta az énekes szóvivője egy MP3-üzenetben az ír együttes honlapján. Bono az elkövetkező néhány napot is a kórházban fogja tölteni és csak ezután térhet haza, hogy teljesen felépüljön.

Az együttes világkörüli turnéjának (360 fok) harmadik szakasza június 3-án kezdődött volna Salt Lake City-ben. A nyitókoncertet már biztosan elhalasztják. A feszített ütemű program szerint a turné második állomása június 6-án és 7-én Anaheimben lenne, Denverben 12-én, Oaklandben pedig 16-án lépnének fel.

A koncertek elhalasztása nemcsak a rajongóknak, hanem az együttesnek is igazi csapást jelentene, ugyanis a Billboard magazin szerint a U2-turné tavalyi szakasza 109 millió dollár, azaz több mint 23 milliárd forint bevétellel zárult.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×