eur:
389
usd:
361.94
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Dr. House-t is lenyomták a mítoszrombolók

A YouTube-felhasználók szavazatai alapján a Discovery Channel Állítólag... (Mythbusters) című sorozatát várják legtöbben ősszel: a városi legendák kérlelhetetlen vadászai Dr. House-t és a Hősöket is maguk mögé utasították népszerűségben. A milliós szavazatmennyiségnek hála, a győztesnek egy teljes napig bérelt helye volt a YouTube főoldalán.

A világ legnagyobb csatornáinak őszi bemutatói közül mintegy 100 képviseltette magát a YouTube-on indított szavazáson. A felhasználók a hónap elején feltöltött videók közül választhatták ki, mely sorozat őszi epizódjait várják a legjobban. A Dr. House-zal nevező FOX és a Hősökkel versenybe szálló NBC csatornák mellett a Discovery Channel is rajthoz állt.

Az Állítólag... végső sikerében kulcsszerepe volt a Discovery Channel lelkes rajongóinak is, akik a Twitteren és a Facebookon leadott voksaikkal röpítették az élre a mítoszrombolókat.

Szeptember 16-án, az eredményhirdetés napján az Állítólag... győztes videója 24 órán keresztül ült a YouTube főoldalán - exkluzív helyen. A díj a legszerényebb becslések szerint is napi 35 milliós nézettséget hozott, de a siker híre a Twitteren és a Facebookon is további milliók figyelmét keltette fel.

Az Állítólag... sorozatának alapját a világszerte előszeretettel terjesztett "városi legendák" képezik. Adam Savage és Jamie Hyneman ezeknek a valóságalapját igyekszik megtalálni, cáfolni vagy megerősíteni: megmagyarázni a magyarázhatatlant.

A sorozat magyar rajongói számára külön öröm, hogy a Discovery Channel műsorán október 2-tól indul a sorozat 6. évadja. A vadonatúj epizódokat figyelemmel kísérve magunk is újabb mítoszok nyomába eredhetünk a két őrült műsorvezetővel, akik ezúttal - többek között - azt kutatják, hogy Neil Armstrong 1969-ben valóban a Holdon hagyta-e azt a bizonyos lábnyomot vagy Hollywood egyik stúdiójában.

A legújabb részekben James Bond és MacGyver újabb trükkjei is terítékre kerülnek.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×