eur:
388.86
usd:
360.82
bux:
68190.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A színésznő, aki soha többé nem akar Brad Pitt partnere lenni

Február ötödikén mutatják be a magyar mozik a Benjamin Button különös élete című filmet. A Cate Blanchett és Brad Pitt főszereplésével készült, közel háromórás alkotás egy olyan férfiról szól, aki visszafelé öregszik. A forgatás során a két sztár folyton ugratta egymást, Blanchett egyenesen azzal viccelődött, hogy soha többé nem akar Brad Pitt-tel egy filmben szerepelni.

A Benjamin Button különös élete a világhírű amerikai író, F. Scott Fitzgerald 1922-es novellája alapján készült film, amely egy olyan férfiról szól, aki egy aggastyán testével születik, és napról-napra fiatalabb lesz.

A film két főszereplője Cate Blanchett és Brad Pitt, akik korábban már játszottak együtt a 2006-os Bábel című drámában.

A történet megkövetelte, hogy mindkét szereplőt sokat maszkírozzák, de Brad Pitt különösen sok időt töltött a sminkszobában.
Megesett, hogy este tízig forgattak, de másnap négykor már kelniük kellett, mert a maszkmestereknek hat órára volt szükségük ahhoz, hogy elkészítsék sminkjüket.

A filmben az Oscar-díjas Blanchett egy táncosnőt játszik, akibe a Pitt alakította Benjamin Button első pillantásra szerelmes lesz.

Az ausztrál színésznő szerint a történet két ember egymás utáni vágyakozásáról szól, és arról, hogy mindenkinek végig kell járnia a saját útját. Ha jó az időzítés, a két út keresztezi egymást, és örök kötelék jön létre közöttük- mondta.

Az Oscar-díjas filmsztár mégsem gondolja úgy, hogy a film túl érzelgősre sikerült volna, hiszen David Fincher - aki korábban olyan filmeket rendezett, mint a Harcosok Klubja, vagy a Hetedik- végig biztos kézzel, és némi cinizmussal vezette a forgatást.

A színésznő filmbeli partnerével kapcsolatban ironikusan úgy fogalmazott: "Undorító, hogy mennyire szerelmes Angelina Jolie-ba. Egyenesen szörnyű volt őket látni. Soha többé nem akarok Brad Pittel egy filmben szerepelni" - viccelődött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×