eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Még nem maradt le: a hét legjobb zenei programjai

Lajkó Félix, a Balázs Elemér Group, a Zuboly és a Napra Zenekarok fellépése színesíti a heti koncertprogramot Budapesten. Rendhagyó módon most a hét első fele kínál bővebb koncertprogramot a fővárosban.

Hétfő este fél 8-kor a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben ad koncertet a Savaria Szimfonikus Zenekar. A Művészetek Palotája Fesztivál Színházában ugyanekkor kezd az Egri János Trió és Steve Grossman.

Ugyancsak fél 8-kor, a Zeneakadémia Nagytermében lép fel Boldóczky Gábor és a Budapesti Vonósok.

Kedden este fél 8-tól Lajkó Félix és vendégei adnak koncertet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Közreműködik Brasnyó Antal, Dresch Mihály, Sára Ferenc és Zerkula János.

Szintén ebben az időben, a Nyitott Műhelyben kezdődik a Balázs Elemér Group koncertje.

Lassan hétvége

Csütörtökön este 9-től a Zuboly és a Napra zenekar koncertje kezdődik az A38 hajón.

A Bognár Szilvi, Herczku Ági, Szalóki Ági trió által fémjelzett Szájról szájra produkció február 15-én, pénteken ad rendhagyó koncertet a Művészetek Palotája Hangversenytermében. Az est különlegessége, hogy - Magyarországon először - fellép Finnország népszerű, népzenei és a Kalevala-hagyományokra építő együttese, a Suden Aika.

Pénteken is várja a közönséget a Művészetek Palotája: a Tomasz Stanko Quartet koncertje fél 8-kor kezdődik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Este 8-tól játszik a Columbus hajón a Lantos Zoltán Mirrorworld, míg a Fonó Budai Zeneházban ekkor kezdődik a Ki-látó zenei tehetségkutató verseny gálája.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×