eur:
390.27
usd:
365.31
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Nézze meg ön is az álomvilágot!

Magyarországon is színpadra lép a világhírű kanadai társulat, a Cirque du Soleil. A multimédiás előadást kedden és szerdán este, a Papp László Budapest Sportarénában nézhetik meg az érdeklődők.

A budapesti látogatók a Delírium című produkciót láthatják, amely az együttes legtöbb technikai bravúrt felvonultató előadása - mondta az InfoRádióban Csergő Éva, a Live Nation Hungary marketingigazgatója.

Mint mondta, az előadás műfaja meghatározhatatlan, táncművészet, akrobatika, valamint a vizuális elemek és más technikai bravúrok is felfedezhetők benne. A komplex látványt nyújtó előadás épp ezért a gyermekek és a felnőttek számára is élvezhető.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×