eur:
392.9
usd:
353.25
bux:
72692.35
2024. augusztus 29. csütörtök Beatrix, Erna
Kaliforniai rendőrség. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Autós üldözés után jött csak az igazi meglepetés

A kaliforniai rendőröket igencsak meglepte az, amit az elfogott autóban találtak.

Meglepő fordulatot vett egy autós üldözés a kaliforniai Vallejóban (USA). A rendőrök egy hatalmas forgalmi dugót okozó, illegális rendezvényt oszlattak fel, amelyen több mint 500 autó vett részt. Az akciót helikopteres egység is segítette a levegőből.

A pilóta jelezte a társainak, hogy az egyik rendbontó autós lézerrel próbálja elvakítani, és azonnali segítséget kért a kollégáitól. Ám amikor a rendőrök igazoltatni akarták a jármű vezetőjét, a sofőr a gázba taposott és megpróbált elmenekülni. Rövid üldözést követően azonban elfogták, és három utasával együtt kiszállították a kocsiból.

Amikor átvizsgálták az autót, a rendőrök legnagyobb meglepetésére, egy jókora kígyót találtak az utastérben. A méretes hüllőt később visszaadták a tulajdonosának, aki ellen azonban több kihágás miatt is eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk

Váratlan helyzetbe került a német kormánykoalíció a Scholz-Merz egyeztetés után

Rendkívüli esemény kellett egy, a maga módján rendkívüli találkozóhoz, nevezetesen a szociáldemokrata kancellár és a konzervatív ellenzéki vezető négyszemközti tárgyalásához. Ráadásul a párbeszédet az ellenzék kancellárjelöltje, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, Friedrich Merz kezdeményezte, és a hivatalban lévő kancellár, Olaf Scholz abba szinte rögtön belement.
VIDEÓ
Újabb jelentős ingatlannal bővült az alföldi megyeszékhely

Újabb jelentős ingatlannal bővült az alföldi megyeszékhely

Átadták a kecskeméti VGP Park területén a német Linde + Wiemann, autóipari szerkezeti alkatrészgyártó új, 16 000 négyzetméteres telephelyét. A VGP a cég gyártási és raktározási tevékenységéhez alakította az épületet, így az több speciális építészeti és műszaki megoldást tartalmaz, például egy alagutat, ami megkönnyíti az árupakolást - közölte a vállalat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×