eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
04 May 2024, Baden-WĂźrttemberg, Remshalden: Emergency services are on duty at an old gymnasium. Four children fell through the roof of a sports hall in Remshalden in the Stuttgart region and were seriously injured.  They had probably fallen through the skylight of the roof while playing. Photo: Marius Bulling/dpa (Photo by Marius Bulling/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Marius Bulling/picture alliance via Getty Images

Gyerekek alatt szakadt be egy sportközpont tetőablaka

Dél-Németországban négy gyermek súlyosan megsérült, amikor szombaton beszakadt alattuk egy sportközpont tetőablaka - közölte a rendőrség.

A tájékoztatás szerint a négy 13 éves gyermek este 20 óra után a Stuttgarttól mintegy 20 kilométerre keletre fekvő Remshaldenben felmászott a helyi sportcsarnok tetejére.

Az aaleni rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a gyerekek mintegy hét méter magasból zuhantak le egy tetőablakon keresztül. Helikopterrel vitték őket kórházba.

Marius Bulling/picture alliance via Getty Images
Marius Bulling/picture alliance via Getty Images

A rendőrség vizsgálja, hogy miért és hogyan másztak fel a tetőre - derült ki a közleményből.

A mentőakcióban három helikopter, két rendőrjárőr, 40 tűzoltó vett részt hét járművel, a hatóságok továbbá számos mentőautót vezényeltek a helyszínre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×