eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Elektromos rásegítésű kerékpárok az MVM Csoport Szentendrei úti székházában 2021. augusztus 10-én. A társaságcsoport a Hellovelo Zrt.-vel közösen elindította munkavállalói számára pilot projektjét, amelynek keretében kezdetben ötven elektromos bicikli bevonásával vizsgálja a kerékpárok munkáltatói juttatásként való alkalmazhatóságát, arra ösztönözve a dolgozókat, hogy minél többen járjanak kerékpárral munkahelyükre.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Így robban fel az elektromos bicikli - videó

A letámasztott jármű füstölt, aztán felrobbant.

Egy elektromos bicikli robbant fel, és borult lángba London Sutton nevű kerületében. A helyszínre érkező tűzoltók szerint kevés hiányzott ahhoz, hogy tragédiába torkolljon az eset, amely március 21-én, a csúcsforgalomban történt a helyi vasútállomáson – írja a HVG a BBC cikkére hivatkozva.

A tulajdonos négy hónappal korábban vásárolta a biciklit egy online piactérről, és azóta nem volt semmi probléma vele. Az eset kapcsán ismét arra hívták fel a figyelmet, hogy fontos megbízható forrásból beszerezni ezeket a termékeket, mivel az online piacterekről való vásárlás növeli a kockázatot, hogy hiányosan vagy hibásan kerülnek forgalomba, ami tűzesethez vezethet. Többször elhangzott figyelmeztetés az is, hogy kerülni kell ezek töltését alvás közben vagy akkor, amikor távol vagyunk az otthonunktól.

A statisztikák szerint az elektromos biciklik és rollerek jelentik Londonban a leggyorsabban növekvő tűzveszélyforrást, idén már 40 ilyen eset történt a városban - írja a portál.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×