eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
ESZTERGOM, HUNGARY - AUGUST 07: Tucker Carlson speaks during the Mathias Corvinus Collegium (MCC) Feszt on August 7, 2021 in Esztergom, Hungary. The multiday political event was organized by the Mathias Corvinus Collegium (MCC), a privately managed foundation that recently received more than $1.7 billion in government money and assets. The leader of its main board, Balazs Orban, who is also a state secretary in the prime ministers office, said MCCs priority is promoting patriotism among the next generation of Hungarys leaders. (Photo by Janos Kummer/Getty Images)
Nyitókép: Kummer János/Getty Images

Tucker Carlson Moszkvában, többen Putyin-interjút sejtenek

Az amerikai műsorvezető életében először jár Oroszországban.

Életében először Oroszországba látogatott Tucker Carlson amerikai riporter az orosz médiában megjelent felvételek szerint – írja a Telex. Az első képek február 1-jén, az orosz főváros repülőterén készültek az Isztambulból érkező Carlsonról, de később feltűnt a Bolsoj Színházban is, ahol a Spartacust tekintette meg egy páholyból.

A Carlsonról készült fényképek láttán több orosz katonai blogger is felvetette, hogy

a látogatás célja akár egy Putyinnal készítendő interjú is lehet

– olvasható.

Hasonló hírek már korábban is elterjedtek, az orosz elnök sajtófőnöke szeptemberben például azt mondta, hogy egyszer eljön az az idő, amikor a nyugati média is interjút készíthet az orosz elnökkel. Amikor Dmitrij Peszkovot arról kérdezték, vajon Carlson Tucker is szóba jöhet-e, sejtelmesen annyit mondott, hogy „várjuk ki a végét”.

A Fox News volt híradóvezetője korábban több alkalommal is védelmébe vette Putyint, sőt ő maga is azt állította, hogy már tavaly megpróbált interjút készíteni az orosz elnökkel, de az amerikai kormány megakadályozta ebben – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 17:33
×
×
×
×