eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tucker Carlson amerikai televíziós műsorvezető videóüzenete a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Újra műsort csinál a Fox Newstól elküldött Tucker Carlson

Ezt videós formában jelentette be két héttel elbocsátását követően.

A Twitter vezetője, Elon Musk szerint nem kötöttek szerződést Carlsonnal, ezért a platformon rá is ugyanazok a szabályok fognak vonatkozni, mint bármely más tartalomkészítőre - írja a BBC.

"Egy társadalom nem lehet szabad, ha az emberek nem mondhatják el azt, amit igaznak hisznek" - kommentálta új műsora elindítását Carlson.

A bejelentésben dicsérő szavakkal is illette a platformot.

"A Twitter régóta az a hely, amelyen nemzetünk fontos beszélgetései zajlanak és előre haladnak. Nem kötődik semmilyen oldalhoz, mindenki helye van itt, és ez jó" - közölte.

A Fox News áprilisban vált meg Tucker Carlsontól, a bejelentés előtt mindössze néhány nappal ért véget előző műsora. Az 53 éves műsorvezető egy-egy adása 3 millió embert vonzott, népszerűsége mellett véleményformáló alakja is volt a csatornának.

Főként konzervatív, republikánus nézeteket vallott és terjesztett.

Műsoráról szóló bejelentését maga Elon Musk is újratwittelte, kiemelve, hogy az oldalon mindenki megszólalhat és akár kritikát is megfogalmazhat, de Carlson sem lesz kivétel semmiben, amikor a szabályok betartásáról van szó.

A Fox Newstól való távozását követően Carlson a hazudozókat vádolta, akik megpróbálják elhallgattatni az embereket. A műsorvezetőt azután küldték el, hogy a Fox News közel 800 millió dollárt fizetett ki a Dominionnak peren kívüli megegyezés keretében: a cég azért perelte be a tévéadót, mert azok azt állították, szavazógépeik hamis eredményeket adtak és ezzel elvették Donald Trumptól az elnöki újraválasztást.

Carlson évente nagyjából 20 millió dolláros fizetésért dolgozott a Fox Newsnak.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 20:10
×
×
×
×