eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Haunstetten, Augsburg, Bavaria, Germany - 20 May 2021: aldi sued store - albrecht supermärkte - german grocer. Aldi Sßd
Nyitókép: Bihlmayer Fotografie/Getty Images

Lövöldözés tört ki egy Aldiban, meghalt egy pénztáros és a támadó is

Az egyik szemtanú szerint az alkalmazottak bezárkóztak egy helyiségben és lezárták a kijáratot, a vásárlók csapdába kerültek.

Halálos kimenetelű lövöldözés történt egy németországi szupermarketben. A támadás hétfőn este történt egy mörfelden-walldorfi Aldiban - írja a Tagesschau hírpotál nyomán a Híradó.hu. A feltételezett elkövető, egy 48 éves férfi este 19:15 körül lépett be az üzletbe, majd tüzet nyitott a pénztárban dolgozó egyik nőre. Az első vizsgálatok szerint korábban kapcsolatban álltak egymással, ez akár indítékot is jelenthet.

A német rendőrség közölte: a támadó, miután lelőtte a nőt, saját magával is végzett.

A támadás ideje alatt a dolgozókon kívül vásárlók is tartózkodtak az üzletben, senki sem sérült meg. Mint írják, a szemtanúk elmondása alapján a lövések hangjára a bolt alkalmazottai bemenekültek egy helyiségbe és magukra zárták azt. Eközben lezárták a kijáratokat is, és a menekülő vevők bent rekedtek.

A beszámolók szerint belülről sehogy sem tudták se kinyitni, se kitörni az ajtót, végül valaki odakintről berúgta és a vevők így jutottak ki.

A helyszínre a mentőszolgálat és a rendőrség több mentőegységgel érkezett. Az ügyészség és a rendőrség nyomozása folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×