eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Joe Biden amerikai elnök beszédet mond az észak-amerikai építőipari szakszervezet konferenciáján Washingtonban 2023. április 25-én. Biden bejelentette, hogy jelölteti magát a 2024-es elnökválasztáson. A 80 éves politikus a legidősebb hivatalban levő elnök az Egyesült Államok történetében.MTI/EPA pool/Shawn Thew
Nyitókép: MTI/EPA pool/Shawn Thew

Meghallgatta a különleges ügyész Joe Bident a házában talált titkos dokumentumok ügyében

A demokrata párti elnök önként vett részt az interjúban, amely két napon át tartott.

Meghallgatta Joe Biden amerikai elnököt Robert Hur különleges ügyész az elnök házában talált titkosított dokumentumok miatti nyomozás részeként - közölte Ian Sams, a Fehér Ház jogi osztályának szóvivője hétfőn.

"Ahogyan a kezdetektől fogva mondtuk, az elnök és a Fehér Ház együttműködik a nyomozásban, és amint az megfelelőnek tűnt releváns információkat hoztunk nyilvánosságra. A lehető legátláthatóbbak vagyunk, hogy megvédjük és megőrizzük a nyomozás feddhetetlenségét." - mondta Sams.

Merrick Garland amerikai igazságügyi miniszter januárban nevezte ki Hurt különleges ügyésznek a Biden delaware-i házában és irodájában talált titkos dokumentumok miatt indított vizsgálat vezetésére.

A Fehér Ház egyelőre nem közölt további információt a nyomozásról.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×