eur:
389.31
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Orosz tartályhajón ütött léket egy ukrán drón

Újabb dróntámadás a Fekete-tengeren.

Tengeri dróntámadásban megsérült Oroszország SIG nevű tartályhajójának motortere a Krím-félsziget mellett - jelentette be az orosz tengeri és folyami szállításért felelős szövetségi ügynökség, a Roszmorrecsflot szombaton.

Áldozatokról nem érkezett jelentés.

"A SIG tankerhajó motortere léket kapott a vízszint közelében a hajó jobboldalán, az előzetes vizsgálatok alapján egy tengeri dróntámadás következtében" - fogalmazott az ügynökség a Telegramon közzétett közleményében.

Az ukrán titkosszolgálat videót is közzétett a támadásról. A bejegyzés szerint a hajó az orosz csapatoknak szállított üzemanyagot.

Tegnap egy orosz hadihajót támadtak ugyanilyen tengeri drónnal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×