eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Mentőalakulatok tagjai vizsgálják a lezuhant mentőhelikopter roncsát a Ravenna tartományban fekvő Belricettóban 2023. május 20-án. A fedélzeten lévő mind a négy embert kórházba vitték, de csak az egyikük sérült meg. Emilia-Romagna tartományban a folyók, patakok áradása és az esőzés okozta földcsuszamlások miatt a legmagasabb fokozatú készültség van érvényben továbbra is. Az Olaszországot sújtó esőzések halálos áldozatainak száma 14-re emelkedett.
Nyitókép: Pasquale Bove

Mentőakció közben zuhant le egy helikopter Olaszországban

Lezuhant egy helikopter szombaton az észak-olaszországi áradások miatt indított mentőakció során – közölte az olasz tűzoltóság.

A fedélzeten lévő mind a négy embert kórházba vitték, de csak az egyikük sérült meg. Az ANSA és az Adnkronos hírügynökség híradása szerint a helikopter személyzete elektromos vezetékek átvizsgálását végezte, amikor baleset érte.

Az Emilia-Romagnát sújtó árvizekben már legkevesebb 14 ember vesztette életét. Giorgia Meloni olasz kormányfő egy nappal lerövidítette hirosimai látogatását, ahol a világ legfejlettebb ipari országait tömörítő G7 csúcstalálkozóján vett részt, hogy személyesen felügyelje az árvízi védekezést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×