eur:
393.37
usd:
372.73
bux:
55441.26
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
Nyitókép: Pixabay

"Fallal" állítottak meg egy autópályán száguldó sofőrt - képek a csattanásról

Vakmerő megoldást választottak a rendőrök.

A német rendőrség egy lopott Mercedesben menekülő sofőrt üldözött a Drezda felé vezető úton, amikor az AMG Mercedessel menekülő bűnöző az A17-es autópályára hajtott, és nagy sebességgel a cseh határ felé vette az irányt. Sikerült kikerülnie két német rendőrségi útlezárást és átjutott Csehországba. Ott a helyi rendőrség úgy döntött, hogy újabb útzárat állít fel, mivel a sofőr nagy veszélyt jelentett a többi közlekedőre - írta a hvg.hu külföldi rendőrségi és sajtóbeszámolók alapján.

Véletlenszerűen kiválasztottak egy Volvo FH típusú kamiont, keresztbe állították az autópályán, majd a rendőrök a teherjármű vezetőjével együtt biztonságos távolságba húzódtak. Jól tették, nagy csattanás lett az ügy vége, ugyanis a Mercedes vezetője ahelyett, hogy megállt volna, megpróbált áthajtani a vontató és a betonkorlát között hagyott szűk helyen. Nem sikerült neki, alaposan összetörte a lopott kocsit és a kamiont is.

A rendőrség letartóztatta a sofőrt, aki lengyel állampolgár és a úgy tudni, drogos állapotban volt. A teherjármű tulajdonosa kártérítést kap a cseh belügyminisztériumtól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×