eur:
392.16
usd:
366.49
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House által közreadott kép Károly walesi hercegről, brit trónörökösről, amint koronavírustesztjéről nyilatkozik a skóciai Birkhallban 2020. április 1-jén. walesi herceg londoni hivatalának, a Clarence House-nak a 2020. március 30-i közleménye szerint a korábban koronavírussal diagnosztizált 71 éves Károly herceg jól van, kikerült a karanténból.

Közleményt adott ki az új király, III. Károly

Az új uralkodó már csütörtök este hivatalos közleményt adott ki.

A királyi család közleményt adott ki már Károly nevében. Az új brit király ezt írja: „Szeretett anyám, Őfelsége, a királynő halála a legnagyobb szomorúság pillanata számomra és családom minden tagja számára. Mélységesen gyászoljuk a dédelgetett uralkodó és a nagyon szeretett anya halálát.

„Tudom, hogy az elvesztés számtalan embert megérint az egész országban, a birodalomban és a Nemzetközösségben, valamint szerte a világon" – írta az új uralkodó.

"A gyász és a változás ezen időszakában a családomat és engem vigasztal az a tudat, hogy milyen tiszteletben és mély szeretetben részesítették a királynőt" – zárul az első hivatalos közleménye.

II.Erzsébet királynő életére és korára emlékező összeállításunkat itt nézheti/hallgathatja meg:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×