eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels.com

Életveszély Romániában, medvék kergettek meg turistákat – videó

Nem mindennapi jeleneteket rögzített egy sinaia-i ház biztonsági kamerája.

Kevésen múlt, hogy nem történt tragédia Sinaián, miután egy turista medvével találkozott a nekik szállást adó ház közelében. Az üdülővárosban gyakoriak a medvékkel kapcsolatos problémák, a nagyvadak sokszor okoztak riadalmat az elmúlt években – írja a maszol.ro.

A videofelvételen egy háromtagú társaság látható, két felnőtt egy gyermekkel egy házhoz tartott a lépcsősoron. Miután bementek a házba, egy jól megtermett medve és egy medvebocs érkezett az utcán, majd elhaladtak a meredek lépcsőn lefelé.

Közben a házból újra kilépett az egyik felnőtt, a fiatal nő elindult az autójukhoz, arra, amerre a medvék tartottak. Nem jutott azonban messzire, néhány másodperc elteltével ugyanis az látható, ahogy lélekszakadva futott vissza a házhoz és az udvarra belépve kétségbeesetten zárta vissza a kaput. Abban a pillanatban odaért az anyamedve, nyomában a boccsal, és felágaskodott a kerítésre. Hajszálon és a nő lélekjelenlétén múlt a tragédia.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×