eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Közös zászlólengetés a 27. Sziget fesztiválon az óbudai Hajógyári-szigeten 2019. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Máris robban a délvidéki "fesztiválbomba" - lesz EXIT!

Szerbia úgy számol, már most védett az ország 40 százaléka, és még nyár előtt biztos a nyitás.

Optimistának tűnnek az újvidéki EXIT fesztivál szervezői, ugyanis kijelentették, szerintük lesz fesztivál, és el is mondták, hogy mire alapoznak; a szerbiaiak átoltottsága jó ütemben halad, havonta akár egymillió ember - a lakosság hatoda - is beoltható, így a nyitási cél elérhető.

Mint a HVG - Lángoló Gitárok információira alapozó - összeállításában olvasható, Szerbia úgy számolhat, a lakosság 40 százaléka már most védett lehet, mert vagy be van oltva, vagy átesett a fertőzésen, és akár még a nyár előtt nyitás következhet.

A Péterváradi erődbe tervezett fesztivált július 8. és 11. között tervezik, sztárfellépő például

David Guetta, DJ Snake, Tyga és a Sepultura is.

Magyarországon bizonytalan a helyzet, az InfoRádiónak nyilatkozó Gerendai Károly azt mondta, legkésőbb márciusban már szükség van arra az információra, hogy mi lesz a nyárral.

Ám a kínálat mellett azért a kereslet is kérdéses lesz idén.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×