eur:
394.06
usd:
368.32
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
A halálozási rovat több oldalt tesz ki az Eco di Bergamo című bergamói újságban 2020. március 17-én. Bergamo az új koronavírussal leginkább sújtott város Észak-Olaszországban, a járvány olaszországi gócpontjában.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

Nem javul a helyzet Olaszországban

Továbbra is hétszáz felett van az új típusú koronavírus-járványban naponta elhunytak száma Olaszországban - közölte csütörtök esti tájékoztatóján az olasz polgári védelmi hatóság.

Az elmúlt 24 órában 760 beteg halt meg a járvány következtében az előző napi 727-hez képest és az ezt megelőző 837 után. A halottak száma így elérte a 13 915-öt.

A diagnosztizált fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában 2477 volt.

Az azonosított fertőzöttek száma a szerdai 2937-ről így valamelyest csökkent ugyan, de magasabb volt a kedden jelzett 2107-nél

Az olasz polgári védelem vezetője Angelo Borrelli hangsúlyozta, hogy a járványgörbe napok óta stabil adatokat mutat jelentős csökkenés nélkül.

Milánóban lezárták a központi krematóriumot.

A tartományból már nem csak a szomszédos régiókba, hanem Olaszország távolabbi részeibe is szállítják a halottakat hamvasztásra.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×