eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A szlovák rendőrség felvétele egy felborult kamionról egy közúti baleset helyszínén, a nyugat-szlovákiai Nyitragerencsér közelében, ahol összeütözött a kamionnal egy autóbusz, amely az árokba szaladt és felborult 2019. november 13-án. A szerencsétlenségben legkevesebb tizenketten meghaltak, a sebesültek száma megközelíti a húszat.
Nyitókép: MTI/EPA/szlovák rendőrség

Animáción a 12 halálos áldozatot követelő buszbaleset - videó

Animáció segítségével rekonstruálták, hogyan történhetett a 12 halálos áldozatot követelő szlovákiai buszbaleset.

Szemtanúk elmondása szerint a kaviccsal megpakolt teherautó valami miatt imbolyogni kezdett a lejtős úton haladva, majd a szemből érkező autóbusz oldalának vágódott. A busz az árokba, a teherautó pedig az útra borult.

Előzetes értesülések szerint a teherautó túl volt terhelve. A Tv Noviny animációban mutatta be, hogyan történhetett a baleset. A balesetben 12-en a helyszínen meghaltak, köztük négy kiskorú, 20 további személyt pedig kórházba szállítottak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×