eur:
390.82
usd:
359.05
bux:
72902.85
2024. július 19. péntek Emília

A leggazdagabb dán három gyermeke is meghalt Srí Lankán

Dánia leggazdagabb emberének három gyereke is meghalt Srí Lankán az egyik merényletben. A család megerősítette a brit lapértesülést.

Dánia leggazdagabb emberének, az Asos fast fashion tulajdonosának gyerekei is a Srí Lanka-i robbantások áldozatai között vannak.

Anders Holch Povlsen négy gyereke is az országban nyaralt a húsvéti szünetek idején.

Povlsen szóvivője is megerősítette a három gyerek halálának hírét, többet viszont nem kívántak mondani az esetről - írja a The Guardian.

A férfi a 252. helyen áll 2019-ben a Forbes leggazdagabb embereinek a listáján.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
Lángokban áll a legendás orosz fegyvergyár, visszautasította Zelenszkij felvetését a német kancellár – Háborús híreink pénteken

Lángokban áll a legendás orosz fegyvergyár, visszautasította Zelenszkij felvetését a német kancellár – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a BBC-nek adott interjújában elismerte, hogy amerikai elnökké választása esetén nehéz lesz együtt dolgozni Donald Trumppal, de Ukrajna fel van készülve erre. A CNN értesülése szerint Zelenszkij és Trump telefonon fog beszélgetni egymással pénteken. Felvételek szerint kigyulladt a Jekatyerinburgban található Uraltranszmash katonai ipari komplexum, amely az egyetlen olyan vállalkozás Oroszországban, amely önjáró tarackokat gyárt. Olaf Scholz német kancellár azt mondta, szóba sem jöhet, hogy Németország még az ukrán légtérben lőjön le orosz rakétákat, ahogy ezt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kérte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×