eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Meghalt a stockholmi robbanás egyik sérültje

Meghalt a stockholmi robbanás egyik sérültje

A férfi az egyik metróállomásnál felvett valamit a földről, ami felrobbant. Belehalt sérüléseibe. A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik a történteket.

Robbanás történt  egy metróállomás bejáratánál Stockholm egyik külvárosában, ketten megsebesültek, egyikük súlyosan - közölte a rendőrség.

Az egyik sérült, aki a súlyosabb sebesüléseket elszenvedte, egy hatvanas éveiben járó férfi, akit kórházba szállítottak, de ott meghalt. A rendőrség szerint felvett a földről egy tárgyat, ami felrobbant.

A másik sebesültet, egy negyvenes éveiben járó nőt szintén kórházba vittek. Állapotáról nem közöltek részleteket - tudósított a helyi sajtó.

A rendőrség kordonnal zárta le a Varby Gard metróállomás bejáratának környékét, és az állomást is lezárták.

Az Aftonbladet és az Expressen című lapok értesülései szerint a robbanást kézigránát okozta, a rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg az erről szóló információkat. 

A Varby Gard állomás Huddingében, Stockholm egyik külvárosában van.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×