eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Borkóstolással küzdenek a korrupció ellen

Jennifer Lawrence-szel közös borkóstolást lehet nyerni.

Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznővel borozhat és piknikezhet együtt Kaliforniában egy jótékony célú játék nyertese.

A még negyven napig tartó játék során 10 dollárt (2600 forint) vagy annál többet lehet felajánlani. A nyertes és egy barátja elutazhat Kaliforniába, ahol egy négycsillagos szállodában fognak lakni.

Együtt borozhatnak - 21 éven aluli vagy absztinens nyertes alkoholmentes italokat fogyaszthat - Jennifer Lawrence-szel és piknikezhetnek vele a szőlőskertekben.

A Represent.Us nevű szervezet önkéntesei szerte az Egyesült Államokban korrupcióellenes törvények elfogadtatásáért harcolnak.

A játékot beharangozó videofelvétel végén Lawrence egy kis játékba kezd, aminek lényege, hogy ki kell találnia, hogy egy bor vagy az egyik filmje kritikáját olvassa.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×