INFORÁDIÓ 
2019. december 14. szombat
Szilárda

adria

horvátország

horgászat

engedély

büntetés

Brutális bírság várhat az Adrián nyaraló magyarokra

InfoRádió

Mivel a magyar családoknál idén is Horvátország számít a legnépszerűbb külföldi úti célnak, így fontos hangsúlyozni, hogy nagyon komoly bírságra számíthat az, aki engedély nélkül pecázik az Adrián.

Mivel a felmérések szerint a magyar családoknál idén is Horvátország számít a legnépszerűbb úti célnak, számukra fontos tudni, hogy nagyon komoly bírságra számíthat az, aki engedély nélkül pecázik az Adrián - írta a Pénzcentrum.

Hiába kommunikálják a horvát szállásadók előszeretettel, hogy a tengerre nem kell náluk horgászengedély: akár partról, akár csónakból, és akár csak egy zsebpecával is, de horgászunk az Adrián, akkor az engedély kiváltása kötelező! Az ellenőrzés ugyan nem túl gyakori, akit viszont elkapnak, 3 ezer kunás, azaz mintegy 124,5 ezer forintos bírságra is számíthat.

Még horgászvizsga sem kell az engedély kiváltásához, amelyet 1, 3, 7, vagy 30 napos időintervallumra akár online, akár a helyszíni értékesítőhelyeken meg lehet vásárolni, de azt tudni kell, hogy az ára viszonylag magas. Részleteket a Horvát Földművelésügyi Minisztérium honlapján találhatnak az érdeklődők.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018