eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Münchenben egy gyanús holttestet tűzszerészek vizsgálnak

Tíz embert ápolnak lőtt sebbel a péntek este óta a Münchenben történt lövöldözés miatt - közölte a bajor főváros rendőrsége szombat hajnalban. Sajtójelentések szerint a helyszín közelében talált gyanús holttestet tűzszerészek vizsgálják.

A rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözésben legkevesebb nyolcan meghaltak, tízen lőtt sebesülést szenvedtek és legkevesebb százan a krízisintervenciós szakemberek segítségére szorulnak a megrázkódtatás miatt.

A Focus Online hírportál szerint megtalálták a tettes vagy tettesek autóját, a középkategóriás szürke kocsit elszállították.

A kilencedik holttestre a lövöldözés helyszínétől, a München északi részén lévő olimpiai parki bevásárlóközponttól nagyjából egy kilométerre egy ligetes területen találtak rá. Sajtójelentések szerint a valószínűleg fejlövés miatt meghalt férfi mellett egy piros hátizsák hever, olyan, amilyen a támadásról készült videofelvételeken látható a lövöldözőnél, vagy az egyik lövöldözőnél. A tűzszerészek robottal közelítik meg a holttestet, mert nem lehet kizárni, hogy robbanószerkezet van a hátizsákban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×