eur:
399.35
usd:
364.16
bux:
74284.77
2024. október 9. szerda Dénes

Elfogták az egyik legbefolyásosabb kolumbiai drogbárót

Kolumbiában letartóztatták az egyik legbefolyásosabb drogbárót.

A férfit két nappal azután vették őrizetbe, hogy fivérét lelőtték egy rendőrségi razzia során.

A testvérpár a feltételezések szerint két év alatt csaknem 70 tonna kokaint csempészett be az Egyesült Államokba, ezért az amerikai külügyminisztérium öt millió dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki információval szolgál hollétükről.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Éles hangon válaszolt a magyar kormányfő az EU-elnökségi programbeszédére reagálók felszólalásaira. Kritizálta az Európai Bizottság elnökét és a néppárti frakció vezetőjét is. Kitért arra is, hogy Nyugat-Európában hány orosz dolgozik országonként, és hogy miként kereskednek "fedett módon" az oroszokkal EU-tagállamok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

Emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, míg Ázsiában vegyes mozgásokat láttunk ma reggel. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt csak minimálisak az elmozdulások. A gazdasági adatokat tekintve, ma a német külkereskedelmi mérleggel és Japán gépipari rendelésállományával indult a nap, majd délután az Egyesült Államokban a jelzáloghitel-igénylések számának változásáról vallanak, míg a Fed jegyzőkönyve betekintést nyújt a központi bank monetáris politikájának jövőbeni alakulásába.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×