eur:
388.49
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Luxus a börtönben - a rabok haza sem akarnak menni

Ismét bántalmazta feleségét egy férfi Nagy-Britanniában, ugyanis annyira tetszett neki az a luxus, amelyet a börtönben tapasztalt.

Donald Kelleher 37 éves, a Cardiffban lévő börtön lakója. A férfi kiváló körülmények között él a börtönben, ráadásul hetente 10 fontot is kap, amit cigarettára, csokoládéra vagy más luxustermékre költ.

Az egyik őr is arról számolt be, hogy rabok egész nap a cellájukban ülnek, és a tévét nézik.

Az intézmény 10 millió fontért (3,5 milliárd forint) kapott egy új egészségügyi központot, amelynek felszereltségétől messze elmaradnak a városi intézmények, és a rabok sokkal könnyebben kereshetnek fel például egy fogorvost, mint azok, akik a falakon kívül élnek.

Vannak, akiknek a börtön falain kívül nincs hova menniük, a hajléktalanok számára különösen nagy luxust jelent a rácsokon belül lenni. A raboknak ugyanis a cellában televíziójuk is van, ráadásul az őrök is nagyon barátságosak velük.

Nemrég az egyik börtönparancsnok is arról számolt be a szigetországban, hogy a rabok olyan jó körülmények között élnek a börtönben, hogy eszük ágában sincs kikerülni onnan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×