eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Bőröndbe rejtette mozgássérült fia holttestét

Egy súlyosan mozgássérült férfi holttestére bukkantak egy angol családi ház kertjében. Feltételezések szerint az anya rakta a fia hulláját egy bőröndbe, amit aztán a kertben rejtett el.

Az angol rendőrség már régóta kereste az eltűntnek nyilvánított Heather Wardle-t és mozgássérült fiát, a 22 éves James Hughes-t. A nő felakasztott holttestére hétfőn találtak rá a worcestershire-i erdőben két nappal az után, hogy egy bőröndre bukkantak családi háza kertjében.

Az utazótáskában a rendőrök gyanúja szerint az öngyilkos nő fiának holtteste van, de még vizsgálják a fogmintákat. A nyomozók megtudták: az anya napi 24 órában felügyelt súlyosan mozgássérült gyerekére, aki 22 évesen egy 18 hónapos kisgyerek szintjén volt.

A nő édesanyja teljesen kétségbeesett, és összetört. Elmondta: Heather egy édes és kedves lány volt, akinek ugyan az utóbbi időben problémái voltak élettársával, de nem tűnt megviseltnek. 17 évesen szülte Jamest, akiről csak később derült ki, hogy fejlődésében súlyosan visszamaradott, ezért a nap 24 órában kellett vele foglakoznia.

A rendőrség kihallgatja a nő 36 éves élettársát, és vizsgálja azt is: James Hughes már Heather Wardle előtt halott volt-e, vagy az anya hunyt el előbb.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×