eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Megakadt a nyomozás az eltűnt kislány után

Három hete tűnt el Portugáliából Madeleine McCann, ám a rendőrök semmilyen nyomot nem találtak, amelyen eljuthatnának a gyermekhez, vagy annak elrablájához. A gyanúsítottként kezelt, ám a portugál jog szerint csak szemtanúnak tekinthető Robert Murat elleni vádak is megdőlni látszanak a szakértői vizsgálatok eredményei után.

Újból kikérdezték a Portugáliából három hete eltűnt brit kislány ügyében gyanúsított férfi, Robert Murat szeretőjét és annak férjét.

Michaela Walczuchot és külön élő férjét néhány órára vitték be a portimaói kapitányságra. A rendőrség tájékoztatása szerint tanúként kezelik őket, és mindössze rutin kihallgatás zajlott.

A német származású nőt korábban már kikérdezték a három hete eltűnt Madeleine McCann ügyében, ugyanis kapcsolatot ápolt azzal a gyerekkora óta Portugáliában élő brit férfival, Robert Murattal, akit a hatóságok gyanúsítottként kezelnek, bár a portugál jog szerint csak szemtanúnak tekinthető.

Robert Murat az eltűnt kislány családjának dolgozott tolmácsként, és közel lakott a Madeleine McCann szülei által bérelt apartmanhoz.

A férfi ellen nem talált bizonyítékot a rendőrség. A törvényszéki helyszínelők a Murattól vett DNS- és a rostminták elemzésével sem találtak semmit, ami segíthette volna a nyomozást.

Madeleine McCann május 3-án tűnt el a szülei által bérelt apartmanból. Az ágyából vitték el, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak.

Brit üzletemberek felajánlásainak köszönhetően már 2,5 millió font (908 millió forint) ütheti a nyomravezető markát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×