eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

"Be kellett volna vallania a filmsztárnak, hogy rákos"

Robert De Nirót 1,8 millió dollárra (333,7 millió forintra) perli egy biztosító; ennyit kellett ugyanis fizetniük, mert a sztár prosztatarákja miatt el kellett halasztani a forgatást. A biztosító szerint a színészlegendának a biztosítás megkötése előtt be kellett volna vallania, hogy az orvosok vizsgálják, nem rákbeteg-e.

A biztosító azzal érvel a bíróság előtt, hogy a most 63 éves színészlegenda nem osztott meg velük minden információt, amelynek alapján mérlegelhették volna a biztosítás megkötését.

Mivel kezeltetnie kellett rákbetegségét, a Bújócska című filmjének forgatását négy hónappal el kellett halasztani. Ezzel komoly anyagi kárt okozott a stúdiónak - amelyet a biztosítónak kellett megtérítenie.

"Az ember egyik nap még nem rákos, másnap meg kivizsgálják, és kiderül, hogy mégis az. Ez történt néhány nap leforgása alatt ügyfelemmel is" - közölte De Niro ügyvédje.

A filmsztárnál 2003-ban állapítottak meg prosztatarákot, és néhány nappal később nyilvánosan beszélt a betegségéről. Elmondta, hogy időben diagnosztizálták a kórt, így minden esélye megvan a teljes gyógyulásra.

A Bújócska 2005-ben került a mozikba, és 122 millió dollárt (22,6 milliárd forintot) hozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×