eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Eltűnt a város közepén hagyott óriási repülőgép

Senki sem tudja, hova lett, mindenesetre eltűnt az a Boeing 737-es utasszállító repülőgép, amelyet az előző hétvégén hagyott Mumbai (Bombay) egyik forgalmas utcáján egy tréler vezetője.

Az indiai nagyváros Chembur kerületében hagyott gép - pontosabban csak a törzse, mert a motorjait, a szárnyait, a függőleges és vízszintes vezérsíkjait korábban eltávolították - gyorsan turisztikai attrakcióvá vált, de több helyi boltost is zavart, mivel akadályozta az áruszállítást.

A korábban az Air Sahara légitársaság által üzemeltetett Boeing azok után maradt magára az utcán, hogy a tréler vezetője rossz irányba kanyarodott, és szembe találta magát egy olyan felüljáróval, amely alatt nem tudott áthaladni, így inkább magára hagyta teherautóját, a rakománnyal együtt.

A repülőgép ezek után a város egyik forgalmas utcájában állt, a helyiek nem kis megrökönyödésére.

"Szombat este rendben bezártam a boltot, és hazamentem. Vasárnap reggel visszamegyek és azt látom, hogy ott parkol a repülő néhány méterre az üzletemtől" - mesélte Ramji Thapar étteremtulajdonos.

A trélernek egyébként Delhibe kellett volna szállítania a géptörzset, ahol a repülésoktató központban akarták használni. Egyelőre csak találgatni lehet, vajon eljut-e oda, mert az utcáról szőrén-szálán eltűnt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×