eur:
393.23
usd:
354.13
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Ne nevezzük az orvost k***va pakisztáninak!

Ne hívjuk az orvost k***va pakisztáninak - ezt tanácsolta a brit bíróság egy embernek, sőt, azt is: lehetőleg ne tegyen megjegyzést mások bőrszínére.

A hasznos tanácsot azt követően adta a bíróság, hogy az ügyészség beadványára döntött egy férfi ügyében, aki rasszista szitkokat szórt az őt ellátó orvosra.

A férfit bántalmazták a rendőrök, amikor összekeverték egy bűntény elkövetőjével. Miután két órát eltöltött a cellában, orvost kért, mondván, hogy fájdalmai erősödtek. De amikor Dr. Imraan Jhetam megérkezett, a férfi elutasította, hogy az orvos megvizsgálja.

A bíróság szerint a 36 éves férfi szitkozódott, és azt mondta: egy angol orvost akarok, és nem egy k***va pakit.

A bíróság 45 font megfizetésére kötelezte a férfit, bár a bíró kijelentette: nem érti, hogy ez az ügy hogy kerülhetett a legfelsőbb bíróság elé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×