eur:
393.23
usd:
354.13
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Szenzáció: a miniszter volt szeretője visszatért!

Visszakapta korábbi munkáját Tracey Temple, aki arról híresült el, hogy tavaly beismerte: két évig viszonya volt John Prescott brit kormányfő-helyettessel. A 43 éves nő fél év elteltével ismét a miniszter hivatalában dolgozik.

Nem kis botrányt kavart tavaly Tracey Temple, amikor bejelentette: két évig viszonya volt a brit kormány (nem mellékesen: nős) második emberével, John Prescottal. A titkárnőként dolgozó 43 éves nőt a beismerés után "száműzték" egy egyetemre, abban a reményben, hogy sikerül majd munkát találnia.

Õ azonban megmakacsolta magát és most közölte: nem hajlandó félreállni, így visszatért a miniszterelnök-helyettes hivatalába. Hivatalos közlés szerint az asszony nem találkozik sem John Prescott-tal, sem más miniszterrel.

"Tracy ismeri a jogait és megmakacsolta magát. Állítja, hogy semmi rosszat nem tett és ha John Prescott megtarthatta az állását, akkor őt sem távolíthatják el" - nyilatkozta a The Sun brit napilapnak egy névtelen forrás.

Bár John Prescott hatalmát jelentősen megnyirbálták, a kormányfő-helyettes posztját nem veszítette el, sem az azzal járó évi 130 ezer fontos (50 millió forintos) fizetést és kiváltságokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×