INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

A horror ház ördögi titkai

Infostart / InfoRádió
Több mint 12 gyereket erőszakoltak meg, illetve bántalmaztak a brit bulvársajtóban "horror házra" keresztelt dél-londoni ikerházban. A rendőrség szerdán kezdte meg a kutatást két gyermek holtteste után, akiket állítólag a kertben temettek el.

A rendőrség egy névtelen bejelentés alapján kezdett nyomozni a ház jelenlegi lakóinak és a 2004-ben pedofília miatt 12 évre bebörtönzött korábbi lakójának, Leslie Ford-Thrussellnek az ügyében.

A Walton Green 107. szám alatt található házból a hírhedt pedofil és két másik férfi állítólag 40 éven keresztül irányított egy gyermekbántalmazásra szakosodott kört.

Mint később kiderült, a névtelen bejelentés Paul Dedmantól származott. A férfi a házban élt édesanyjával, és édesapjával, aki pedofil volt. Leslie Ford-Thrussell az apa halála után, 1985-ben költözött a házba, és vette el Paul Dedman édesanyját.

A szexuálisan bántalmazott gyerekek egyike Dedman lánya volt, aki hét éves korától kezdve négy éven át szenvedett "Leslie nagyapa" bántalmazásaitól.

A most 19 éves lány elmondása szerint a gyerekeket többek között fagyi ígéretével csalták be a ház kertjébe, ahol mind Paul Dedman, mind lánya úgy hiszik: holttestek vannak elásva.

A címlapról ajánljuk