eur:
394.66
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Irán menetrendet szabna az amerikaiaknak

Irán azt szeretné, hogy az iraki biztonsági helyzetről Teheránban megkezdődött regionális konferencia kivonulási menetrendet határozzon meg az Irakban állomásozó amerikai erők számára.

Hamid-Reza Aszefi iráni külügyi szóvivő közölte: az ügyben határozati javaslatot készítettek elő, amelyet a szakértők meg fognak vitatni.

A kétnapos tanácskozáson, amelyen az Irakkal szomszédos országok - Szaúd-Arábia, Irán, Szíria, Jordánia, Kuvait és Törökország -, valamint Egyiptom, az Arab Liga és az Iszlám Konferencia Szervezetének képviselői vesznek részt, áttekintik a palesztin területeken kialakult helyzetet is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×