eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Unsplash.com

Még nem késő olcsóbban tankolni

A gázolaj viszont egyelőre köszöni szépen, megmaradna a jelenlegi árán.

Bruttó 7 forinttal emelkedik a benzin nagykereskedelmi ára szerdán, ami várhatóan a benzinkutak árait is befolyásolni fogja - írja a Holtankoljak.hu. Hozzáteszik: a gázolaj ára a hét közepén nem változik.

A portán szerint a következőképpen alakulnak az üzemanyagárak március 6-án:

  • 95-ös benzin: 620 Ft/liter,
  • gázolaj: 646 Ft/liter.

Az oldal vasárnap írta meg, hogy február utolsó hetében 3,5 százalékkal emelkedett a Brent olaj ára, így a hét eleji 80 dollárról 83 dollár fölé kúszott. Hozzáteszik, nincs komolyabb gond, vagy olyan esemény, amit okként hozhatnánk fel a Brent olaj árának emelkedését tekintve.

A szakportál előre jelezte: a következő hét nemcsak az olaj árának emelkedése miatt, hanem a forint dollárral szembeni gyengülésének köszönhetően is üzemanyag ár emelkedést hozhat.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×