eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nézők érkeznek a budapesti atlétikai világbajnokságra a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 21-én.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

A NAV is atlétizál

A Budapesten zajló atlétikai világbajnokság ideje alatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fokozza helyszíni ellenőrzéseit - áll a hatóság közleményében.

Ahogy az a széles közönséget vonzó események alkalmával megszokott, különösen a számla-, illetve nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését és az árucikkek eredetét vizsgálják a NAV munkatársai, akik elsősorban a

  • · vendéglátóhelyek,
  • · szuvenírboltok,
  • · szurkolói termékeket árusító üzletek és kitelepült árusok,
  • · taxisok

működésére koncentrálnak.

Nem csak a versenyek környékén jelenhetnek meg a NAV munkatársai, illetve bármilyen profilú vállalkozás számíthat ellenőrzésre az ország egész területén.

Címlapról ajánljuk

A NATO-tagság ígérete helyett mást kínál Ukrajnának Csehország

„Csehország kétoldalú biztonsági megállapodást készít elő Ukrajnával, amelyet májusban vagy júniusban köthetnek meg” – jelentette be Petr Pavel cseh köztársasági elnök a Vilniusban tartott Három Tenger Kezdeményezés csúcstalálkozón. A szlovák külügyminiszter megerősítette, hogy Robert Fico kormánya támogatja az Ukrajna által kezdeményezett júniusi békekonferenciát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Az uniós foglalkoztatás és szociálpolitika elmúlt 20 éve

Az uniós foglalkoztatás és szociálpolitika elmúlt 20 éve

A Magyar Közgazdasági Társaság „20 éve az Európai Unióban és a jövő” címmel számos – szakmai partnerszervezettel együttműködve – szakterületenként tekinti át hazánk két évtizedes uniós tagságának tapasztalatait, eredményeit. A következő napokban-hetekben hat rövid elemzésben foglaljuk össze az egy éven át tartó konferenciasorozat eddigi tanulságait, eredményeit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×