eur:
384.65
usd:
353.63
bux:
69834.31
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Az Erste új bankfiókja Újbudán 2017. október 11-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Revolut, Wise, Curve: Komoly díjat kér ezentúl egy magyar bank bizonyos pénzfelvételnél

A külföldi, vagy annak számító bankkártyáknál lépett az Erste.

Májustól változott az Erste ATM automaták igénybevételének feltétele. A leglényegesebb pontja, hogy külföldi kártyák esetén (Revolut, Wise, Curve is ide tartozik) új díjat vezetnek be.

Ezt akkor is meg kell fizetni, ha az adott előfizetéses csomaggal egyébként ingyenes lenne a készpénzfelvétel.

Tranzakciónként 1200 forintba kerül majd a pénzfelvétel.

A napi.hu mindezt a Bankmonitor alapján írja. Mindenesetre öröm az ürömben, hogy a felszámítandó költségekről előre szólnak majd az ATM-ek, tehát van lehetőség megszakítani a folyamatot.

További változás, hogy a Revolut és Wise ügyfelek esetében az Erste 150 000 Ft-ban korlátozta a külföldi kibocsátású kártyákkal egy napon belül felvehető készpénz összegét, ráadásul a limit nem egy ATM-re, hanem az Erste összes készülékére vonatkozik.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Komoly gond van Európa űrnagyhatalmi terveivel

Komoly gond van Európa űrnagyhatalmi terveivel

Az Európai Űrügynökséget (ESA) egyre jobban bírálják, hogy hagyjon fel a jelenlegi támogatási politikájával, amely az egyes űrprogramokba való befektetéseik arányában ítéli oda a szerződéseket az országoknak. Philippe Baptiste, a francia CNES űrügynökség vezetője arra figyelmeztetett, hogy ez a rendszer egy „méreg”, amelyen az ESA-nak változtatnia kell, különben az EU-források elvesztését kockáztatja – írja a Financial Times.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×