eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Felszáll a Wizz Air diszkont légitársaság első járata a Liszt Ferenc-repülőtérről Kazahsztán fővárosába, Asztanába 2017. június 8-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan, mikortól jönnek Budapestre a Wizz-gépek

Azt már lehetett tudni, hogy május elejétől több bázisról elindítja menetrend szerinti járatait a Wizz Air, de most kiderült az is, Budapestre honnan jönnek először gépek.

A légitársaság indulásáról az elmúlt napokban folyamatosan érkeztek az egyre újabb információk. Először Váradi József beszélt a koronavírus-járvány enyhülése kapcsán több bázis beindításáról, majd pénteken az is kiderült, hogy a bécsi az egyik, május 1-től. Szombaton pedig nyilvánosságra hozták, hogy szintén ekkortól kezdik meg az üzemelést London-Lutonról is – derült ki a Portfolio cikkéből.

A brit főváros melletti légikikötőből többek között Budapestre, több román városba, Lisszabonba és Tenerifére is közlekednek majd, menetrend szerint, igaz, visszafogott járatszámmal és minden másodk ülést kihagyva.

A Wizz Air utaskísérői maszkot és kesztyűt viselnek majd, az utasoknak fertőtlenítő kendőket osztanak, a repülőgépeket pedig rendszeresen fertőtlenítik.

A légitársaság gépeik közül most csak néhány közlekedik, jellemzően egészségügyi felszerelést szállítanak Budapestre.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×